Darmowa dostawa już od: 399,00 zł
Opinie o produktach

Opinie o sklepie i produktach znajdują się bezpośrednio na karcie produktu.

 

Opinie o produkcie (11)

2 maja 2016

Skarbonka bardzo śliczna solidnie wykonana i duża, a towar dostałam już dzień po zamówieniu. Gorąco polecam!

 
16 września 2016

Pięknie wykonana szklana skarbonka, kupiłam na prezent i strzał w 10 :) zamawiam już następna

 
20 stycznia 2017

Polecam, polecam, polecam! Przesyłka błyskawicznie do mnie dotarła, solidnie zapakowana. Świnka skarbonka jest piękna! Jeszcze raz gorąco polecam

 
3 czerwca 2017

Bardzo fajna skarbonka, porządnie zapakowana - polecam dla dorosłych i dzieci

 
15 września 2017

Skarbonka super wspaniała na prezent i nie tylko.Przesyłka dostarczona bardzo bardzo szybko.Polecam

 
29 listopada 2017

Świnka niebieska cudna !!! Dostawa szybka i dobrze zapakowana polecam!!!!

 
3 października 2018

Świnki super! Zapakowane, że ciężko było się dobrać , przesyłka bardzo szybka.Polecam i zachęcam do zbierania piątek :)

 
10 lipca 2019

Skarbonka śliczna, dobrze wykonana do tego świetny kontakt ze sprzedającym :) Właśnie zamówiłam kolejną na prezent. Bardzo polecam :)

 
18 listopada 2019

Super produkty polecam świnki

 
22 listopada 2020

Piękna ozdoba. ,, Świnka,, nie tylko cieszy oko jako dekoracja ale również wtedy, gdy jest pełna. Do skarbonki ( pełnej)wchodzi 810 monet 5.zlotowych=4010 złotych. Trochę to trwa żeby to uzbierać,ale wtedy dopiero jest radość kiedy się uda tyle odłożyć. Polecam każdemu. Na każdą okazję. Na prezent!. Wysyłka natychmiastowa,dobrze zabezpieczona.”

 
8 grudnia 2020

Skarbonka bardzo pocieszna, kupiłam sobie na prezent. Wykonana bardzo ładnie, paczka zapakowana bardzo solidnie. Polecam

 
 

Opinie o produkcie (2)

1 grudnia 2020

Ładnie wyglądają i są ok.

 
7 stycznia 2021

Dokładnie o takie kieliszki mi chodziło. Bardzo dobra jakość. Takie jak na zdjęciu. Paczka była bardzo dobrze zabezpieczona.

 
 

Opinie o produkcie (5)

16 października 2020

Bardzo dobra jakoś zarówno karafki jak i grawera, wszystko zgodne z opisem, a wysyłka ekspresowa! Polecam :)

 
10 grudnia 2020

Karafka masywna,bardzo ładna.Szybka wysyłka.Polecam.

 
5 stycznia 2021

Karafka z grawerem Super. Szybka wysyłka polecam

 
21 stycznia 2021

Karafka bardzo ładna, szybka wysyłka :) POLECAM :)

 
23 marca 2021

Karafka bardzo ładna z eleganckim grawerem wygląda świetnie , polecam na prezent.Kontakt ze sklepem bez jakiegokolwiek zarzutu.

 
 

Opinie o produkcie (1)

15 marca 2021

Kupiłam zestaw w prezencie. Mi osobiście szklanki się bardzo podobają i pewnie kiedyś zamówię je dla siebie. Polecam

 
 

Opinie o produkcie (1)

10 marca 2021

Bardzo ładnie wykonane kieliszki. Czegoś takiego szukałem, zrobiły wrażenie na gościach. Towar bardzo dobrze zabezpieczony, wysyłka ekspresowa. Polecam

 
 

Opinie o produkcie (7)

6 grudnia 2020

Szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Zdrowy, bezpieczny, żaroodporny garnek. Idealny dla alergików.

 
11 grudnia 2020

Szybka przesyłka. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Garnuszek wygląda dokładnie tak jak na prezentacji. Jedyny minus jest taki, że nie mogę z niego korzystać na płycie indukcyjnej. Szkoda.

 
15 grudnia 2020

Szybka dostawa paczuszka dobrze zabezpieczona .To kolejne i nie ostanie zakupy w Szkło-Krosno jestem mega zadowolona co zamawiasz to dostajesz produkty są super opisane.Zachęcam wszystkich do zkupów

 
17 lutego 2021

Porządne produkty, a przy tym ciekawe wzory

 
1 marca 2021

Wszystko super

 
9 marca 2021

Bardzo dziękuję, wszystkie produkty kupione u Państwa spełniają moje oczekiwania. Jestem super zadowolona.

 
9 marca 2021

Bardzo dziękuję, wszystkie produkty kupione u Państwa spełniają moje oczekiwania. Jestem super zadowolona.

 
 

Opinie o produkcie (10)

18 października 2020

Bardzo dobre wykonanie przesyłałam swoją grafikę oraz imię wszystko wyglądało świetnie. Produkt zamawiałam dwukrotnie za każdym razem szybka realizacja i bardzo dobry kontakt. Polecam

 
27 października 2020

Przesyłka przyszła bardzo szybko i bardzo dobrze zapakowana. Produkty spełniły moje oczekiwania, grawer również :)

 
28 października 2020

Grawer na szklankach bardzo ładny a do łatwych nie należał. Bardzo miły kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam

 
7 grudnia 2020

Szybka realizacja zamówienia, dostałam to czego oczekiwałam.Polecam !:)

 
31 stycznia 2021

Wszystko super. Przesyłka szybko dotarła, grawer taki jak chciałam. Jestem bardzo zadowolona i pewnie jeszcze nie raz skorzystam.

 
1 lutego 2021

Ten produkt jest rewelacyjny zwłaszcza na prezent

 
10 lutego 2021

Grawer widoczny, fajnie dobrana wielkość napisu. Szklanka porządna, dobra jakos :)

 
15 lutego 2021

Polecam :)

 
8 marca 2021

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Grawer wykonany tak jak chciałam:). Szkło bardzo solidne i ładne. Polecam !;)

 
21 marca 2021

Rewelacyjna obsługa, grawer dokładnie jak chciałam - polecam!!!

 
 

Opinie o produkcie (21)

27 października 2020

Kieliszki przepiękne, zgrabne, zgodne z opisem i zdjęciami. Jestem bardzo zadowolona, bardzo polecam.

 
30 października 2020

Kieliszki super, pięknie wykonane ,dostawa szybka, produkt bardzo dobrze spakowany, oznaczony ,Polecam!!!

 
6 listopada 2020

Piękne, klasyczne, ponadczasowe! Bardzo dziękuje

 
23 listopada 2020

Piękne kieliszki. Polecam z czystym sumieniem.

 
6 grudnia 2020

Szkoło bardzo ładne, dobrej jakości. szybka i sprawna dostawa. Gorąco polecam.

 
12 grudnia 2020

Kieliszki mają piękny kształt, szkło dobrej jakości. Bardzo dobrze zapakowana paczka. Polecam

 
20 grudnia 2020

Szybka i sprawna dostawa. Produkt zgodny z zamówieniem, dobrze i bezpiecznie zapakowany

 
28 grudnia 2020

Kieliszki bardzo piękne, nowoczesne w formie, w bardzo dobrej cenie. Błyskawiczna dostawa pomimo gorącego okresu świątecznego, solidnie zapakowane.

 
28 grudnia 2020

Kieliszki piękne ,takie właśnie chciałam .Zapakowane bardzo bezpiecznie.

 
3 stycznia 2021

To zakup uzupelniajacy poniewaz powstały braki ;) dostawa super eksper, opakowanie profesjonalnie zabezpieczone a kieliszki bardzo eleganckie

 
18 stycznia 2021

Piękne kieliszki. Prezentują się elegancko. Bardzo dobrze zapakowane. Polecam!!!

 
24 stycznia 2021

Kieliszki są piękne i eleganckie.

 
9 lutego 2021

Kieliszki bardzo ładne i eleganckie. Dokładnie takie jak na zdjęciach, w 100% zgodne z opisem. Ekspresowa i bezpieczna wysyłka, doskonale zabezpieczona. Ten zestaw był kupiony na prezent i zachwycił mnie totalnie, więc chyba sprawie sobie kolejny dla siebie ;) Bardzo polecam!

 
9 lutego 2021

Kieliszki duże, świetnie wykonane. Idealne do degustacji. Dostawa i opakowanie perfekcyjne.

 
14 lutego 2021

Znakomite kieliszki; nie ustępują w niczym słynnym, o wiele droższym, Ridela. Poznałem je przypadkowo na degustacji, którą prowadziłem dla Przyjaciół - zachęcam do obejrzenia kieliszków w akcji - filmy na instagramie: profkrzysztofjfilipiak

 
15 lutego 2021

Kieliszki bardzo ładne. Znajoma bardzo zadowolona z prezentu. Polecam!!

 
16 lutego 2021

Piękne i eleganckie kieliszki, na żywo wyglądają jeszcze lepiej

 
4 marca 2021

Dostawa błyskawiczna,towar bezpiecznie zapakowany . Kieliszki super . Tak mnie urzekły ,że zamawiając nie pomyślałam by zmierzyć ich wysokość i teraz nie mieszczą mi się na żadnej półce :-) . Ale warto było kupić !

 
6 marca 2021

Produkt zgodny z opisami, dobrze zapakowany, zakup bezproblemowy. Polecam.

 
6 marca 2021

Kieliszki do wina idealne,nic dodać nic ująć,na prezent znakomite,przesyłka i zapakowanie perfekcyjne.

 
12 marca 2021

Świetna jakość kieliszków, planuję dokupić drugi komplet bo są naprawdę piękne.

 
 
Klasyczne szklanki do piwa KROSNO Chill 500 mlKlasyczne szklanki do piwa KROSNO Chill 500 ml

Opinie o produkcie (6)

12 listopada 2020

Polecam, kufle są ok,

 
16 grudnia 2020

Super

 
14 stycznia 2021

Super polecam!

 
21 lutego 2021

Super szklanki

 
4 marca 2021

Szklanki super.Towar wart swojej ceny.Wszystko dokładnie zapakowane żeby się nie zbiło.Szybka przesyłka.Polecam

 
15 marca 2021

Kufle ok. Zwykłe szkło jak na szklanki ale za taką cenę to super

 
 

Opinie o produkcie (2)

20 października 2020

Szybka obsługa, bardzo ładny wazon, zgodnie z zamowieniem

 
22 lutego 2021

Polecam zakupy w sklepie, bardzo szybka realizacja zamówienia, wazon z kryształem svarowskiego i grawerem - piękny. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zamówienie dobrze zabezpieczone i szybko dostarczone, dziękuję.

 
 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium